Duitse vlagNederlandse vlag

Skigebieden Oostenrijk

De skigebieden in Oostenrijk hebben skiërs veel te bieden

Wanneer het op wintersport aankomt, kiezen de meeste Nederlanders voor een van de skigebieden in Oostenrijk. De gevarieerdheid en gezelligheid van de skigebieden in Oostenrijk ligt hier voor een belangrijk deel aan ten grondslag. De skigebieden in Oostenrijk hebben zowel ervaren als beginnende skiërs veel te bieden. De gastvrijheid van de bevolking is hartverwarmend en de prijzen voor skiliften, kabelbanen, skischolen en eten & drinken liggen op een acceptabel niveau. Tirol is het grootste en bekendste skigebied van Oostenrijk. Hier kunnen zowel beginnende als ervaren skiërs naar hartenlust hun geliefde wintersport bedrijven.

De Kitzbüheler Alpen het meest populaire skigebied Oostenrijk

De drie grootste skigebieden van Tirol zijn Mayrhofen, Arlberg en de Kitzbüheler Alpen. Vooral het sneeuwzekere skigebied de Kitzbüheler Alpen behoort tot de meest populaire skigebieden van Oostenrijk. Hier vindt u ook een groot aantal gerenommeerde skischolen. Gedurende het seizoen is hier een grote verscheidenheid aan wintersportmogelijkheden en worden hier het gehele seizoen allerlei evenementen georganiseerd. De skipistes zijn met elkaar verbonden door 34 kabelbanen, 123 sleepliften en maar liefst 84 stoelliften. Ook rijden er gratis skishuttles tussen de verschillende skigebieden Oostenrijk in.

Ideaal gelegen luxueus 12 – 14 persoons 4 **** wellness vakantiehuis

Aan de zuidzijde van de Kitzbüheler Alpen, net in het Salzburgerland, ligt in het centraal gelegen pittoreske dorpje Dorf Im Pinzgau ons in augustus 2015 volledig gerenoveerde en gemoderniseerde luxueuze en comfortabele **** wellness vakantiehuis, dat geschikt is voor 12 tot 14 personen. Voor een gedetailleerde beschrijving van ons vakantiehuis met een vloeroppervlak van meer dan 200 m2 verwijzen wij u graag naar de rubriek het huis. Niet alleen mag u als gasten van ons luxe wellness vakantiehuis een hoog verwachtingspatroon hebben. Dat geldt ook voor de omgeving. Op minder dan 1300 meter beginnen de Kitzbüheler Alpen en ’s werelds langste verlichte rodelbaan en meer dan 60 kilometer piste vindt u op de Wildkogel Arena op 5 minuten.

Voor meer informatie over ons 12 tot 14 persoons **** vakantiehuis in een van de mooiste skigebieden Oostenrijk raadpleegt u de rubriek contact